2106777787 Κηφισίας 108, Αθήνα info@colorstyle.gr
Facebook
 
COLOR+STYLE
Β. ΒΟΥΤΣΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
Η COLOR+STYLE αποτελεί μια εταιρεία με πείρα στον τομέα της δόμησης, της διακόσμησης και ιδιαίτερα της εφαρμογής αρχιτεκτονικών ιδεών σε δημόσια και ιδιωτικά έργα.

Η 40ετής πορεία μας στο συγκεκριμένο οικοδομικό τομέα, αποτέλεσε ισχυρό εφόδιο για τη δημιουργία μιας ομάδας άρτια εξοπλισμένης, με άριστα εξειδικευμένο προσωπικό, και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένης στην ποιοτική εργασία και στην ευθύνη απέναντι στον πελάτη, που μπορεί να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες.
 

Η δημιουργία μιας σχέσης συνεχούς και καλής συνεργασίας με όσους μας έχουν εμπιστευτεί, κατά τη διάρκεια των χρόνων λειτουργίας μας, αντικατοπτρίζει το επίπεδο της εργασίας μας. Ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητά μας έχουν αναπτύξει έναν αρμονικό συνδυασμό της έγκαιρης ολοκλήρωσης των έργων που αναλαμβάνουμε και της υψηλής ποιοτικής απόδοσης. 

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Η εταιρεία μας στελεχώνεται, εδώ και 40 χρόνια από έμπειρους τεχνίτες εφαρμογής, μηχανικούς, εργοδηγούς, οδηγούς, αλλά και με καταρτισμένους εξωτερικούς συνεργάτες, οι οποίοι λειτουργούν σύμφωνα με την πολιτική γραμμή μας, καθώς και με την υποστήριξη μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας για κάθε χρήση.
 
Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται τακτικά με σεμινάρια και παρουσιάσεις πρωτοπόρων προϊόντων, εξειδικευμένων υλικών και τους τρόπους εφαρμογής τους.

 
Η διαρκής ενημέρωση για τις νεότερες κατευθύνσεις σε οικοδομικές τεχνικές και αρχιτεκτονικές εφαρμογές στον τομέα της διακόσμησης και στον χώρο της κατασκευής παγκοσμίως μας παρέχει ιδιαίτερη ευελιξία στην πραγματοποίηση οποιασδήποτε απαίτησης.